Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Problém je ve Vaší dceři - měla by se vzchopit a kontakty s tou tupou a omezenou "kamarádkou" ukončit.

21 0
možnosti
DK

Pokud je holka zamilovana, nehne s ni nic. A kdyz rikam nic, myslim NIC. Zadny argument, zadna fakta. A je fakt, ze ceske holky se zamilovavaji do jizanskych typu (lhostejno, zda jsou to muslimove ci ne) jak na bezicim pasu (ok, uznavam, ze mladici s vyraznyma ocima, tmavejsi pleti a hustymi vlasy jsou vzhledove atraktivni, tim vsak vycet jejich kladnych vlastnosti konci, coz na druhou stranu je pro mnohe divky zcela dostacujici). Ja znam pripad Polky, ktera takhle zblbla a trvalo roky nez se uzdravila (stalo ji to par zubu a mnoho modrin, nicmene dnes je jiz zcela zdrava). Dneska je tato zenska uz oznacovana za xenofobku.

9 0
možnosti
DK

jinak samozrejme je klasicka vec, ze lide volajici po toleranci a multikulturni spolecnosti byvaji v praxi nejmene tolerantni.

9 0
možnosti
AH

Zásadní otázka: je to ještě "kamarádka"??? ;-) (jinak chudák holka, než/jestli procitne....)

10 0
možnosti
BP

Taky mi to přijde ze už se chová moc nadrazene a nevidí co to s ni dělá. Dle všeho neprocitne. Co tak dcera utrousi, je zapálena do toho muslima a nevidí nic jineho

5 0
možnosti
DS

Naprosto chápu Vaše obavy a dcerce doporučte:-), že než takovou "kamarádku", neklid v duši a ustavičný nátlak (kterému, pokud je taková cíťa, jak popisujete, časem nejspíš podlehne), tak to raději žádnou. A úplně jednoduše, necelý měsíc do konce školního roku přežije a od září si holt najde jinou spolubydlící. Moje dcera by s dotyčnou pěkně vyběhla, jak ji znám. Mějte se pěkně

14 0
možnosti
BP

Děkuji Dášo. Já osobně bych s ni taky vybehla. Každý ma mít právo na názor a nikdo se nestrefuje do ni a jejího přítele. Ale nějak to slečna bere osobně.

3 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3842x
Především jsem matka, která má díky politickému dění obavy o budoucnost svých dětí. Jsem členkou Naštvaných Matek

členka BPI

Seznam rubrik